Agenda

Je DIAloog tegen mij (workshopdag)

Je DIAloog tegen mij (workshopdag)
Wanneer
Zaterdag 25 augustus '18 10:00

Vorig jaar was ‘Je dialoog tegen MEI’ een groot succes. Zes schrijvers, zes regisseurs en twaalf spelers beleefden samen een prachtige workshop-dag met een heel bijzondere voorstelling als resultaat.


De derde editie zal plaatsvinden op 25 augustus 2018 in Openluchttheater Hoessenbosch. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema ‘Je DIAloog tegen mij’. Een klein verschil, zo lijkt het, maar voor de schrijvers, regisseurs en spelers genoeg om weer een compleet nieuwe voorstelling te maken.


Wat gaan we doen?

De schrijvers hebben aan de hand van het nieuwe thema een tekst gemaakt. Tijdens de workshop-dag op 25 augustus gaan spelers en regisseurs uit de regio aan de slag met deze teksten. In ongeveer tien groepen worden de verschillende teksten verwerkt tot een dialoog. Aan het eind van de dag (om 20:00 uur) wordt het eindresultaat van alle groepen in het openluchttheater gespeeld voor publiek.

We starten zaterdagochtend om 10.00 uur.

Heb je interesse om mee te schrijven, te spelen of te regisseren? Natuurlijk ben je dan van harte welkom! Neem even per mail contact met ons op voor meer informatie over de workshopdag: dialoog.hoessenbosch@gmail.com


Inschrijfgeld € 25,- (inclusief koffie, thee, drankjes, een lekkere lunch en een heerlijk diner).


Inschrijven gaat ook via dialoog.hoessenbosch@gmail.com