Agenda

Je DIAloog tegen mij (voorstelling)

Je DIAloog tegen mij (voorstelling)
Wanneer
Zaterdag 25 augustus '18 20:00

Vorig jaar was 'Je dialoog tegen MEI' een groot succes. Zes schrijvers, zes regisseurs en twaalf spelers beleefden samen een prachtige workshop-dag met een heel bijzondere voorstelling als resultaat.


De derde editie zal plaatsvinden op 25 augustus in Openluchttheater Hoessenbosch. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema 'Je DIAloog tegen mij' (bij eerdere edities waren de thema's 'Je diaLOOG tegen me' en 'Je dialoog tegen MEI'). Een klein verschil, zo lijkt het, maar voor de schrijvers, regisseurs en spelers genoeg om een compleet nieuwe voorstelling te maken.


Wat gaan we doen?

De schrijvers hebben aan de hand van het nieuwe thema een tekst gemaakt. Tijdens de workshop-dag op 25 augustus gaan spelers en regisseurs uit de regio aan de slag met deze teksten. In ongeveer tien groepen worden de verschillende teksten verwerkt tot een dialoog. Aan het eind van de dag (om 20:00 uur) wordt het eindresultaat van alle groepen in het openluchttheater gespeeld voor publiek. Je bent van harte welkom om te komen kijken naar deze bijzondere voorstelling.


Toegang is gratis!