Agenda

Theatre of Dreams Passie voor Pasen

Theatre of Dreams Passie voor Pasen
Wanneer
Donderdag 6 april '17 20:15Vrijdag 7 april '17 20:15Zaterdag 8 april '17 20:15Zondag 9 april '17 20:15

In april verwelkomt Hoessenbosch de spectaculaire voorstelling Theatre of Dreams Passie voor Pasen, een samenwerking tussen Harmonie Concordia uit Berghem en theaterschool T'eXtpierement.


Passie voor Pasen is losjes geïnspireerd op The Passion en een vervolg op het eerder vertoonde succesvolle Theatre of Dreams van Harmonie Concordia (2013). In een wervelende show vol dans en muziek wordt het verhaal van de lijdensweg van Jezus Christus verteld. Regionaal en professioneel talent - Maaike Widdershoven vertolkt de rol van Maria - slaat de handen ineen om van Passie voor Pasen een beleving te maken om nooit te vergeten.


Praktische info

Kaarten zijn te bestellen via deze website (zie kaartjes). Ook is er een verkooppunt bij Wiro Reclame (Hoessenboschlaan 10, Berghem). Een plaats reserveren is niet mogelijk. Het openluchttheater is tijdens de data van de voorstellingen vanaf 19:30 uur geopend.

Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Per rolstoelplaats is er slechts één plek voor een begeleider. Wilt u een rolstoelplek reserveren of meer informatie over deze plaatsen? Mail dan naar info@hoessenbosch.nl .


Het meenemen van een eigen stoel is wegens deze beperkte plekken daarom helaas niet toegestaan.


Passie voor Pasen is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.