Agenda

Je dialoog tegen mei (workshopdag)

Je dialoog tegen mei (workshopdag)
Wanneer
Zaterdag 13 mei '17 10:00

Vorig jaar was ‘Je dialoog tegen me’, een groot succes. 6 schrijvers, 7 regisseurs en 14 spelers hebben samen een prachtige workshop-dag beleefd met een hele bijzondere voorstelling als resultaat.

De tweede editie zal plaatsvinden op 13 mei 2017 in Openluchttheater Hoessenbosch. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema‘Je dialoog tegen MEI’. Dit biedt weer verschillende nieuwe invalshoeken.  


Wat gaan we doen?

Wij gaan schrijvers, spelers en regisseurs uit de regio aan elkaar koppelen. Tijdens de workshop-dag op 13 mei gaan spelers en regisseurs aan de slag met de teksten. In ongeveer 10 groepen worden de verschillende teksten verwerkt tot een dialoog. Aan het eind van de dag; om 20:00 uur, wordt het eindresultaat van alle groepen in het openluchttheater gespeeld voor publiek. We starten zaterdagochtend om 10.00 uur.

Heb je interesse om mee te schrijven, spelen of regisseren? Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom! Neem even per mail contact met ons op voor meer informatie over de workshopdag: programma@hoessenbosch.nl.


Inschrijfgeld € 25,- (inclusief koffie, thee, drankjes een lekkere lunch en een heerlijk diner).


Inschrijven gaat ook via programma@hoessenbosch.nl.