Agenda

Bier in het Bos (UITVERKOCHT)

Bier in het Bos (UITVERKOCHT)
Wanneer
Vrijdag 31 maart '17 20:00


De heerlijke (zes!) biertjes die we op vrijdagavond 31 maart 2017 gaan proeven, zullen afkomstig zijn van de regionale bierbrouwerijen Wilskracht uit Ravenstein en de Muifelbrouwerij uit Berghem.


Van beide brouwerijen hebben we afgelopen jaar al kunnen genieten in Hoessenbosch.


Bij Dennefeest hebben we bieren geproefd van de Muifelbrouwerij en tijdens het familiefestival Zoutkoorts mochten we de bieren van Stadsbrouwerij Wilskracht op hun smaak testen.


Beide brouwerijen zijn de afgelopen jaren in de prijzen gevallen. Zo heeft de Muifelbrouwerij in 2015 nog de prijs gewonnen voor 'het beste Bockbier', en 'het Bastion' van Brouwerij Wilskracht was vorig jaar 'het lekkerste bier van Brabant'.


Zowel eigenaar Martin Ostendorf van de Muifelbrouwerij als Wil Princen en Wil van Haren van de Stadsbrouwerij zullen ons deze avond 'door hun bieren leiden'.


Uiteraard serveren we bijpassende lekkernijen en zorgen de heren brouwers voor mooie (achtergrond)verhalen rond hun heerlijke biertjes.


Vanzelfsprekend is dit een binnenactiviteit die plaatsvindt aan en rond onze gezellige bar. En NIX is de afspraak, dus alleen deelname voor mensen van 18 jaar en ouder!