Agenda

Bands in het Bos (dHoofd)

Bands in het Bos (dHoofd)
Wanneer
Zondag 28 mei '17 14:30

Elke laatste zondagmiddag van de maand (vanaf mei tot en met september) speelt er een regionale band in ons Openluchttheater. Je bent welkom om te genieten van het zonnetje, heerlijke muziek en een lekker drankje!


Frisse blaadjesconcert


‚ÄčNa een donkere herfst, een natte winter en een aarzelende lente breken dan toch de frisse blaadjes door. Dat moeten we vieren, vond dHoofd.


De overwegend kale of grijze mannen van dHoofd vieren al decennialang de terugkeer van de zon in hun leven, en schrijven daar liedjes over: de altijd sluimerende liefde, de nostalgie en de hunkering naar alle dingen die we vroeger met nog veel meer gemak deden dan nu. dHoofd zingt en speelt luistermuziek, met stevige wortels in de jazz en blues. Bij de tweede set krijgen de mannen de wind in de rug van De Saksen.


dHoofd is: Jos van Oorschot (zang en gitaar), Harm van der Toolen (gitaren), Peter van Venrooij (drums) en Willem van den Elzen (piano en bas). Featuring De Saksen: Aafke de Bruijn (altsax) en Yolanda van den Elzen (alt- en tenorsax).