Agenda

Rob Scheepers - Schroot

Rob Scheepers - Schroot
Wanneer
Zaterdag 16 september '17 20:00

Rob Scheepers (Sterksel, NB) beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences was geen kaart meer te krijgen. In Toomler won Rob de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij mocht aanschuiven bij DWDD. Vele media-optredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is.


Nu is de tijd rijp voor een solovoorstelling. Middels scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang. Over Schroot: “Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.”


Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje!

In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg?