Agenda

Dennefeest

Dennefeest
Wanneer
Zaterdag 3 juni '17 14:00

Ons geweldige eendaagse Balfolkfestival Dennefeest bestaat in 2017 vijf jaar. Uiteraard willen we dat vieren, samen met alle balfolkers die de afgelopen jaren ons prachtige feest in het bos hebben bezocht. Natuurlijk zijn ook nieuwe bezoekers van harte welkom om ons fijne festival te komen bezoeken. Wij zullen weer zorgen voor een mooi podium met goeie bands, lekker eten, een vlakke dansvloer en alles wat men gewend is in ons openluchttheater.


Balfolk is een dansfeest met live folkmuziek en een dansvorm die bestaat uit een verzameling West-Europese dansen. Een Balfolk-dansgelegenheid noemen we meestal een bal. Een bal is een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met West-Europese muziek i.p.v. Zuid-Amerikaanse. Er worden koppeldansen gespeeld, zoals Scottish, Polka, Mazurka en Bourrée, maar ook groepsdansen zoals de Jig of Cercle. En er is dus altijd live muziek. Dit maakt het bal speels, gezellig en sfeervol.


Aanvang 14.00u. Dennefeest duurt tot middernacht.


Prijzen in de voorverkoop:

20,00 euro reguliere prijs

17,50 euro voor studenten/financieel uitgedaagden


Aan de kassa betalen studenten en mensen met een financiële uitdaging 22,50 euro. De normale prijs aan de kassa is 25 euro.


Gedurende het gehele evenement zijn er uiteraard weer heerlijke drankjes (sapjes, bieren, wijn en fris) en hapjes te koop en 's avonds kun je als bezoeker een warme maaltijd te kopen.